Sunday, June 3, 2007

:: me@OUM JB ::


ok..before start cte pasal jb nie. let me start ngan smalam nye cite..aku dh plan nk g tgk wayang ngan kazen2..citer waris jari hantu,show pukul 10.30 malam...actually aku booked 5 tiket jek but yg ade sume 6 org..so tak kesahlh..lgi satu tiket, kene beli mase beratur aaa..after maghrib, aku g amik bebudak nie and terus shoot gie MP...sampai around 9 mlm..aku terus line up kat reservation punye kaunter and bile my turn aku bg lh no ref aku tue..BUT dat system cant identified the number...WHAT???huhuhu.aku soh abg tue try lg dan lg dan lg.sampai dia punye supervisor pon tersengih2 dah kat seblah tue.ala.nk gelakkn aku lh tue.huhu.malangnye,takde gak booking aku tue.adehss.seb baek aku dh soh diaorg g beratur.so aku pon g kat diaorg and bgtau yg no booking tue takde.aku called iwan soh dia online and double check balik booking no aku tue..while aku g beratur balik kat kaunter amik tiket tue.. haa..nie part yg best nie...

iwan: kak na, ni no booking....560243
aku : haaa..betullh no tue...abg,btullh no td sy bg...
abg GSC : takde pon dik..tgk nie...dh try byk kali dh..
aku : ke 5 digit bang?
abg GSC : tak dik...kalo internet, 6 digit..
aku : boy, btul ke no dia tue?
iwan : btullh..eh kak na.. apsal kak na booked kat midvalley nie??
aku : haaaaaa??? ok2.bye.

muahahhahahahhahaha....aku dh gelak giller dh waktu tue..apehal lah aku gie booking kat midvalley..adess....kambing btul lh...aku pon pegilh gtau kat kazen2 aku..kat situ gak aku kene gelak..huhu... tp sbb dh beratur kn..so dpt lh gak beli tiket and tgk cte tue...and da movie was very good...and its really worth it to watch it..to be honest, aku susah nk g tgk cite melayu kat panggung wayang nie..bukan aku tak menyokong filem tempatan, but for RM8@9 tp kalo cter nye setakat mcm kat TV jek..baik tgk cte hollywood..but after i've watched Waris Jari Hantu..raser bangga lh jgk sbb ade gak producer yg leh produce this kind of movie..salute to shuhaimi baba!ive watched Jgn Pndg Belakang too..compare to JPB..i think, i enjoyed WJH more..4 stars to WJH...go and watch ok.. **promote promote**

ok..now, im at OUM's library at JB.along ade kelas hari nie so dia mtk tlg aku temankan dia..kol 8 lebey td gerak dr umah then around 10.30 dh sampai...seb baek leh guna tenet kat cni..so takdelh aku kebosanan..kelas along sampai kol 6 ptg tue...huhuhu...but after zohor nanti, nk gie The Zone..shopping!!haha.tak sedar diri btul aku nih..ok ppl...enjoy ur weekend to d fullest k..!!

No comments: