Thursday, October 11, 2007

:: decor bersama anoi ::

malam semalam adelah malam yg penatttttttttttttttt sgt. sejak beberapa hari ni, mmg takde mase langsung nk kemas bilik sendri. lepas balik keje jek terus kene buat kuih raya. but it doesnt mean that my room has transformed to tokang pecah ye .hehe. so, by hook or by crook, the room must be clean and clear coz angah nak smpai hari nie. usually kalo angah balik, angah will stay at my room and aku akan melepak kat bilik ateh.

so, lets start with the stuff in the bookshelf. rak buku nie sudah sgt lama tetapi sgt berjasa. TAPI lg, mcm tak sesuai plak bile tgk satu kaler ceklat, satu kaler pink. maka, operasi membeli rak buku baru telah dijalankan oleh ateh ngan ma pada petang smalam. by the time sampai umah pas keje, dah tercongok satu rak buku baru kat luar bilik. aiya. black colour lor...tapi tak pelah.

kat rak buku nie memang mcam2 ade tapi mostly adelh my collections of novels. kalo malay, aku suka dri writer ahadiat akashah (lagenda budak setan + hikayat cinderella are my favourite ), aisya sofea (kau untukku!lunyai dah buku nie.hehe), norhayati ibrahim, damya hana ngan anis ayuni. kalo english, aku prefer sidney sheldon. skang sedang berusaha utk kumpul sume buku cite dia.but sadly, sheldon nie dah mati.huhu.tak de dh buku best dr dia. kadang2 jarang2, aku bace gak citer dr john grisham.

-operasi menyimpan dan membuang-


eh pukul 8!aa.angkasawan akan berlepas malam nie pukul 9.21 mlm.congratulations to Dr.Sheikh Muszapahar Shukor coz ure the chosen one! proud to be Malaysian.mase nk launching tue, tak tau lh nk ckp mcm mane. meremang bulu roma nie.tegak berdiri.hehe.ateh siap bacekn doa naik kenderaan. alhamdulillah,semoga Dr.Sheikh selamat smpai ke ISS dan selamat kembali ke bumi. bile dpt tgk gamba Dr. mase dh ade dlam soyuz rase 'wahh..finally,u did it!' walopon muka Dr. nmpak pucat.hehe.

- tata Dr. smoga selamat pergi & pulang -

lepas abes tgk launching, aktiviti mengemas di sambung semula.dis time diselang seli dgn tgk cita kerana cintaku saerah.sedey..sobsobsob. jibek...ye mak bos...pukul 1.30 pg barulh siap semuanya dan terus tdo..ZzzZz..

-yey.rak baru-

pagi td ujan sgt lebat, on the way tue ade satu eksiden.sempat lg snap gamba.hehe. kepada pemandu, berhati2 ketika memandu especially waktu hujan.igtlh org yg tersayang.ahem.

- eksiden sewaktu ujan-

No comments: