Friday, October 5, 2007

:: dh ready nk raye? ::

ye.sudah beberapa hari blog nie tak berapdet.mintak sori ye. lg sminggu nk raye kn? baju raye dh siap? dah..... kasut raye?dah....oh kasut raye!minggu lepas teman along pegi shuping lagi.disbbkn hanya temankn and just tolong dukung si kecit conet nurin maisarah,makanye tak delh sangat memberi perhatian di kedai2 kasut itu.mane boleh takde kasut raye kn.sbb kasut raye nie nanti akan merangkap kasut keje juga.*konon*.maka pada hari rabu selepas keje,bermulalah aktiviti membeli dan terus blah.destinasi,vincci.jumpe sepasang yg berkenan di hati.eh did i said sepasang?no no. dua ekceli.hehe.tapi lg sepasang dh takde size so amoi vincci kate nanti dia pegi amik dekat branch laen and dia akan tepon kemudian.wokeh.so terus lh blah balik umah.

di rumah ade siapa?

biasenye cuma ade ma, abah dan aku. tapi sejak beberapa hari nie, 3 orang kanak2 ribena dh siap sedia nk smbut raye kat umah tue. ayong, isya and afiq. last weekend, sume balik berbuka puasa dekat umah so kanak2 ribena ini kate nk stay kat umah wan dia sampai lh raye.riuh lh jugak rumah skang especially sbb ade si isya yg merangkap kak nam.hehe

- isya + ayong -

kanak2 ribena nie kalo nk tdo sure nk tdo ngan aku.kalo dh bentangkan tilam kat bawah pon, sume nye nak naik katil bersempit2.smalam, bile diaorg dh tdo, aku slow2 turun bawah nk tdo kat tilam bawah.tapi bila bangun sahur pagi td aku tgk tiga2 dah ade gak kat tilam bawah.patutlh sempit jek rase.haha.


esok agenda buat kueh raye.kueh yg paling susah nk buat.huhu.korang dh buat kueh raye blom?

No comments: