Sunday, December 30, 2007

lame tak apdet blog nie. rase dh penuh ngan sawang plak.sorry ppl, so many things to do.huhu.nk start dr mane ye.hurmm.cte pasal korban raya haji dulu lh. angah telah buat korban sempena dia dpt keje baru and sempena nk pindah umah baru. alhamdulillah, rezeki angah dapat about 30% increment at dis new place.pasnieh leh pow angah byk2 sket.hehe.so, potong lembu hari khamis, hari jumaat tue buat kenduri. my fren always said yg umah aku ni selalu sgt buat kenduri.kenduri potong jambul lh, kenduri sambut ramadhan lh, kenduri doa selamat lh. well, family aku especially my mum mmg sgt suke utk buat kenduri.walopon penat tapi its worth it.sbb waktu nie sedara mara dtg berlonggok kat umah.anak cucu pon penuh.beside my mum said, rezeki yang dapat,elok dikongsi beramai2..rite now diaorg tgh tunggu untuk buat kenduri tunang aku which is aku pon tak tau bile aku nk tunang sbb aku takde calon lgi.haha.

hari sabtu (22/12/07) plak sesi shopping bersama kakak2 aku. diaorg nk g sume kedai kain kat cni. dari nagoya ke kamdar ke jakel. tah bape pasang kaen yg diaorng beli pon aku tak tau. aku tak beli ape2. jadik driver jek.huhu.

hari ahad (23/12/07) sume dh prepare nk balik.along balik mersing, angah balik penang and ateh balik kl. abang balik johor. angah nk stopped by dulu kat kl.nk bercuti kat sane plak. apelah nasib kene keje di hari isnin kalo tak sure dh join berasta kat kl.haish.

bape hari lg nk masuk 2008.korang dh buat azam taun baru?

No comments: