Tuesday, January 29, 2008

:: hari yang sengal ::

ye.hari nie sgt tensen akibat kiosk yg telah kiok. memula kiosk aku ok. smpai lh part nk integrate kn dgn file laen. tah ape yg telah di buat terus tak leh nk create projector file.adoi. aku pulak yg bley jadik bijak pandai leh tak wat back up file. yeler.slama nie aku buat ok takde masalah jek kan.nie tetiba plak terus jammed.huhu. maka terpaksa lh aku mengcopy paste balik ape yg patut.

oleh sebab dah tensen kan.aku rase aku memerlukan terapi yg bagus lh. seem like the retail therapy is da best therapy for now.muahahahahha.maka lepas jek abes keje.aku terus bergerak2 khas untuk menjalankan misi. memula aku singgah mydin dulu. aku g beli barang2 dapur untuk ma. segala jenis pencuci lh aku belikan untuk ma.pehtue aku nampak baby set.aku rembat satu as a present utk becoming nephew baru aku. yok o jek nephew.skali yg kuar niece.aaa..blasahkan aje.hehe

peh g mydin.aku g kedai kasut.aku mau carik kasut futsal dan kasut jalan2.dapat.
-kasut putih aku punye, kasut itam tue..aaaaa.....-

peh tue, kau g jusco plak. aku mau carik tshirt ngan denim jacket.dapat gak.puas hati.

-hasil dari mengabeskan duet.huhu-


sampai umah dah dekat kol 10 malam.pas buat ape yg patut baru lh aku sambung wat keje.by hook or by crook aku kene siapkan gak sbb esok kene submit.

huwa!

No comments: