Monday, February 11, 2008

:: cuti2 mesia part 1 ::

hallu.how's everybody going? to be honest, aku tak cuti 4 hari jek tau tapi seminggu gitew. start dari 2hb sampai lh smalam.lame ek? mari lihat ape yg aku buat.

jumaat
pas jek abes keje, aku bergegas balik umah. packing2 barang and terus shoot g kl. ma ikot. abah tak mo ikut. so aku ngan ma jeklh. seb baek jalan tak jem. sampai umah ateh lebey kurang kol 8.30 mlm. ateh hangkut kiteorg makan kat luar. mekaseh ateh. next time mkn kat concorde plak ek.muahahaha

sabtu
hari ni plan nk g wedding kak ben ngan dia. dia nk temankan aku. janji nk g pagi tapi aku tak mo kejutkan dia sbb dia kate dia g men futsal malam tadi. so bior dia tdo puas2 dulu. igt kol 11 nk kejutkn.tapi kol 9 pagi dia sms kate dia tgh nk siap2 dtg.hoh.aku yg tak siap pape lg bergegas lh buat ape yg patut. brekpes pon tak sempat. padehal nk brekpes ngan dia kat kedai bawah.haha.brekpes2,update cite masing2 pehtue baru gerak2 khas ke bangi. igtkn jauh tapi dekat jek ghupernye. lebey kurang stengah jam perjalanan. sbb awal lagi maka kami buat explore race kat bandar bangi. kekonon nk carik taman tasik cempaka tue. tapi penat pusing tak jumpa. padehal dah lalu jalan tue tah bape byk kali tah bleh kan tak pasan tasik tue.sengal sungguh. lepak2 kat tasek.pehtue agak2 perut dah lapar *keji sungguh bak kate kak tipah* baru lh kiteorg g umah kak ben.jumpelh geng2 zaman blajo dulu. masing2 dah ade perkembangan.bagus sungguh. aku masih camnie. haihs. makan2,borak2, amik gambo pehtu igt nk balik dh tapi ade lg member yg tak sampai laei. member soh tgu sbb nk jumpe. haish. kiteorg g smayang dulu, tukar baju then datang balik. tujuan utama menukar baju adelah sbb untuk ke OU menonton encik rambo. tunggu punye tunggu tak sesampai gak. haish.
-semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat...*picture telah diedit 5 menet tadi.hehe-

kol 4.30 brulh kengkawn nie muncul. dapat borak setengah jam jek.kol 5 dh cabut. mase tu dah gabra tah sempat smpai tah tak.dahler show kol 6.huhu.on the way nk ke OU hujan mmg sgt lebat.smpai kat OU dah pukul 5.45. aku soh dia g carik parking while aku g amik tiket. penat giller g carik GSC nie. nyampah a OU. suke buat aku sesat.huhu.dpt tiket, g smayang plak. akhirnye kol 6.30 bru slamat duduk.haha. stengah jam lambat hokeh.tah ape yg blaku tah. seb baek lom kuar action2 ganas2 laei.

cite john rambo adelah ngeri. perut terburai. kepala pecah. aku hanya mampu tgk dari celah2 jari ku ini jek. tapi best gak aa cite dia. recommended to sape2 yg suke ganazzz2 neh.hehe.pas abes cte rambo g smayang dulu sblom ke aktiviti sterusnye. tak plan ape pon. since dh nk raye cina mase tue, ade acrobatic perfomance dr negara china. so layan kn aje.pehtu baru lh g dinner and terus balik umah.oh.siapa dia? biarlah rahsia.hehe.

ahad
hari ni bersiap2 untuk pulang ke pangkal jalan. pas asa baru gerak2 khas. sampai plak dah nk waktu maghrib. malam tue bergegas plak packing baju for the next trip.kemana?tungguuuu....*ala2 saspen plak.hakhak*

No comments: