Friday, May 16, 2008

:: Cerita Semalam ::

Minggu lepas Dr. suruh kami berempat ke kursus Pra-Perkahwinan. Ek? Sungguh ke Dr. nie? Dr kata yang kursus tue under IMM, so Pn.Norita soh kami datang.Okies maka kami pon pegilh smalam.Spatutnye 3 couples yang pergi but since Azmien ade interview maka tinggallah 2 couples.

Tempat kursus nie agak gempak jugaklah. Buat kat Avillion Legacy Hotel. I thought sure ramai pesertanya tapi cuma 40 orang jek yang ada.Seating plak, satu meja 10 orang.haish.Mcm manekah mau membaca novel nie.**haha.sanggup pegi jusco malam seblom tue beli buku cite sbb takut bosan**

Godek-godek tengok jadual skali semua ada 5 sesi.huhu.Layan kan ajelah alang-alang dah ada kat sini kan.*Bebudak Interns yang laen ngan Tony telah dibawa oleh Dr ke Petrosains.huwaa..mau ikotttt juga** To be exact, kursus nie sesuai untuk couple yang mahu kawen. Saya juga mahu kawen tapi bukan sekaranglh.lalllalalla

The lunch session adalah sesi yang paling best.Food was delicious especially the salad. Sambung balik after zuhur.Mata masa ni mmg dah nk terkatup dah. Luckily diaorg ade serves coffee and rasenye adalah 3-4 cawan balash kopi jek petang tue.huhu.Kursus abes around 5.30 pm.Kami pon bergegas lah balik. Overall, I've learnt a few new things from the course *including the unexpected thing* haha. What is it? Check out dis pict below...


Sape nampak ape dia, dia memang terer.haha. Happy Weekend all!

No comments: