Tuesday, September 16, 2008

Cuti Hujung Minggu - Part 2

Sabtu (13.Sept.2008)
Sesudah sahur dan solat subuh, masing-masing mulalah menyiapkan diri nk ke KLIA. Ma ngan Abah kene berada di sana by 9.45 am. Memang kecoh lh suasana di pagi hari. Pukul 8am, masing-masing dah siap sedia dalam kereta. 4 kereta yang hantar.

-angah,urs truly,ma,abah,along,ateh n abang-

Takdelah jauh sangat dri umah Ateh ke KLIA tue. Dalam 40 minit dah sampai. Ma ngan Abah terus check in. Flight dijangka pukul 12.45pm and boarding time pukul 11.45 nanti. So kami ada banyakkkkk lagi masa untuk dispendkan di situ.Mokda and family pon join hantar Ma ngan Abah. Yang kekanak ribena nie pulak bukan reti nak duk diam. Berlari sana,berlari sini. Dah penat boley plak ajak g McDonald. Naseb baek korang nie tak wajib lagi nk posa. Kalo tak... :pge21:hehe

Dalam pukul 11am, Ma cakap Ma nk masuk dah since dia tahu yang anak-anak dia nie nak pegi shopping.hehe. Tibalah part yg sedih. :pge35: Salam cium tangan Ma, mintak maaf,mintak ampun,mintak dihalalkan segalanya.Hug Ma.Kiss Ma. Berjurai air mata ni. :pge35: Dengan Abah pon macam tue gak. :pge35: Walaupon hanya 2 minggu tapi ajal-pertemuan di tanggan ALLAH. Semoga Abah dan Ma sentiasa di bawah lindunganMU ya ALLAH... :pge61:

Kami tunggu sampailah kelibat Ma ngan Abah hilang dari pandangan. Selesai di KLIA kami pon kembali ke rumah Ateh. Sampai kat rumah, masing-masing carik bantal dulu. Ha..tuelah.Kemain lagi stay up sampai sahur kan.hehe.






Pukul 2pm, Along + Angah +Ateh menjalankan misi ke Jalan TAR lagi. Oh. Saye tak ikot sbb petang tue dah plan nk berbuka puasa dgn CH. :pge34: Pukul 5pm kiteorg pon keluar. Cadangnye nk ke Bazaar Ramadhan Jalan Raja Alang. Tapi jalan agak jem. Tak dan nk pegi. Last-last kiteorg ke Tesco Ampang jek sbb CH nk carik barang. Kiteorg berbuka dengan kek coklat ngan air tin jek dulu. Then solat + carik barang + baru g carik tempat makan.

Kiteorang decide nk g Nandos jek. Dekat and jalam tak jem. Borak + makan + borak + maka,terus balik umah. Sampai jek umah, the four sisters dah ketiduran.hehe. Penat shopping lh tue. :pge52:


-untuk CH-

-untuk saye-


Oh.Aktiviti shopping belom abes lagi ye. Tunggu the last part. :pge05::pge05:

No comments: