Tuesday, October 28, 2008

Cerita Futsal

Hari Jumaat yang lepas, buat pertama kalinya dalam sejarah aku g maen futsal. Sebelum ni bukan tak berminat nak main tapi takde geng bas skolah . So bile incik bos ajak satu opis g men futsal maka peluang ini jangan dilepaskan.hehe

Dalam 5.30 kiteorg gerak dari opis. Sampai kat court warming up supaya tak cramp, test dulu tendang-tendang bola and the let's play!

The result 10-9. Not so bad eh?Well, dapat lah merasa menyumbatkan 3 gol. Best jugak ek rase bile dpt score goal tue.hehe

Tapi memang pancit lah. Memula jek rajin lari ke sana-sini, dah nak last-last, dok tunggu depan pintu goal jek.haha.

-Team A bertshirt ijau vs Team B bertshirt Oren dibantu Team C bertshit kaler suke hati-

The next day, bangun jek tdo memang terasalah kesengalan satu badan. Sana sakit, sini sakit. Jalan pon lambat-lambat. Nampak sangat dah lame tak exercise.huhu.

Hari Sabtu kiteorg g open house kat rumah Tan Sri. Thanks Puan sebab ajak kiteorg.hehe. Makan mee kari ngan nasi ayam.nyum nyum

Along ngan Ateh balik sebab diaorng cuti lame sempena Deepavali. Kalo dah ade Ateh dirumah maka haruslah Ateh masak special. So hari Ahad tue, Ateh buat mee kari. Dah argue suruh buat soto tapi Ateh nk jugak buat mee kari. Emm..belasah jek lah.


-hanya gamabr kuah mee kari jek yang sempat di ambil-

Dua hari berturut-turut makan mee kari. Berat badan pon tak segan silu naik semula. Oh!

No comments: