Tuesday, November 18, 2008

ganTung

Currently listening to this song:

Ku harus menemui cintaku
Mencari tau hubungan kita
Apa masih atau tlah berakhir
Kau menggantungkan hubungan ini
Kau diamkan aku tanpa sebab
Maunya apa, kuharus bagaimana
Kasih....

Sampai kapan kau gantung cerita cintaku
Memberi harapan hingga mgkn ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Detik-detik waktu pun terbuang
Teganya kau menggantung cintaku
Bicaralah biar semua pasti
Gantungnya hubungan cinta denganmu
Membuatku sakit, hingga mungkin ku tak sanggup lagi
Dan meninggalkan dirimu

Gantung by Melly Goeslow

4 comments:

angah said...

noi, nak tau? mat indon yang renovate rumah mom inlaw hari tu nama dia gantung. keh..keh.. keh...

Beruang Madu said...

Kenapa yer tetiba letak lagu ni kat sini?? kenapa yer...

by the way Abg Bear dah kembali ke blogspot yer... sila update dan pindah ke sana...

http://www.beruangmadu55.blogspot.com

thanks

hasANah haLim said...

Abg Bear,

Sebab lagu ini bestttttttttttttt...

hehehe

hasANah haLim said...

Angah,
Seriously? hahahahh...
Kalo lah masa tue dok pasang lagu nie sure mat indon tue jadik prasan sbb asek sebut nama dia jek...