Tuesday, November 25, 2008

hitAm.geLap. *ape punye tajuk daaaa*

Hari ahad hari tue abang bawak ma & abah ke KL. Abah ade check up kat HUKM semalam. Aku memang tak ikot. So bermalas-malasan lah dirumah sambil melipat baju. Ok aku nk buat pengakuan nie. Aku kureng suka melipat baju tapi aku suka basuh pinggan. So kalo diberi pilihan, aku lagi suka basuh pinggan dari lipat baju. Tapi time kenduri, aku suka escape sebab masa tue pinggan mangkuk banyakkkkkkkkkkkkkkk gillerrr. Aku pass kat bibik. hahhaha :pge44::pge44::pge44:

Malam tue baru habes lipat baju. Aku start melipat baju tue since petang hokeh. Tapi sebab melipat baju di depan TV. Maka kadar kelajuan tangan adalah 10km/j. Dah tue petang tue pulak hujan lebat. Dengan suke hatinye aku bleh tertido mase lipat baju tue. hahahha. Kalo ade Ma kompem kena sekeh. :pge05::pge05::pge05:

Ok ok. Dah habes lipat baju, aku layan AMNTM cycle 11. Tengak syok tengok model-model nie photoshoot tetiba gelap pandangan mata aku nie. Eh takkan lah kan aku tertido. Sebab aku masih sedar dan masih dengar kereta lalu-lalang. Aku pon buat-buat berani tinjau kat luar.Cuba bayangkan kalo masa korang tinjau tiba-tiba anda benda melekat kat cermin tue. Bayangkan.....
Dah dah. Tue imaginasi aku jek.hehe. Rupenye blackout ler. Satu daerah plak tue. Haish.

Errr...ekceli bile letrik terpadam aku straight lari masuk bilik. Panik lah jugak. Yelah aku igt kot rumah aku jek yg blackout.. Ade orang nk rampok rumah aku ke. Nak culik aku ke?*ade ke?haha.* Baik lah aku lari masuk bilik kunci pintu siap-siap. aHhh. Dalam bilik aku mane ade torchlight. Lilin pon takde. Aku tpon CH. Buat loudspeaker soh teman aku sampai aku jumpa lilin. Seram hokeh. huhu. Naseb baek lah ade dalam stock. Kalo tak lagi panik aku tak tau nk buat ape.

Dalam kol 12.30 mlm baru lah elektrik kembali semula. yey!


Moralnye, pastikan lilin dan torchlight berada di dalam bilik anda. Jika tidak, anda akan panik, seperti saya.:pge60::pge60::pge60: