Tuesday, November 11, 2008

MIO yang meong.*haha


Sejak handphone motorola aku mengalami tragedi yang agak menakutkan, Ateh telah memberikan handphone nye secara paksa rela kepada aku untuk digunakan. **sebab handphone nie percuma...ye..percuma!hehe* :pge60::pge60:

So sekarang nie aku dah macam suka kat handphone nie dan dah buat macam harta persendirian plak.haha :pge01::pge01:

Selaen basic function, handphone nie ala-ala PDA err ke memang PDA ek? aku kurang pasti lah...ade GPS(yang belom tau lagi nk guna macam mana), camera(2mp jek) pastue ada macam-macam lagi lah. Bleh isik SDCard gak. Banyak kan fungsi nye.kan kan kan?

Tapi setelah sekian lama, aku blom lagi buat explore race kat phone nie. Nak carik driver dia pon susah. Jumpe, tapi dalam bahasa cina so memang tak paham lah cane..:pge18::pge18:

Tapi takpe, usaha tangga kejayaan! Akan ku usahakan sampai bleh utilize habis-habisan henpon nie...:pge04::pge04:

1 comment:

Lily.Lulu said...

dapat hp percuma, guna aje selagi boleh

heheheh
:D