Wednesday, November 12, 2008

Siaran Tertunda

:Rabbit06::Rabbit06::Rabbit06::Rabbit06::Rabbit06::Rabbit06:

Haha.Penuhkan dulu ngan skrin TV time hujan lebat & astro tak dapat. Nie bukan siaran tertunda apa. Cuma nk upload a few picts jek bersempena dengan kenduri-kenduri kawen yang pergi masa hujung minggu hari tue.



Ok. Yang kat atas ni, hari Sabtu punye kenduri. Wedding my housemate mase dolu-dolu. 4 taun oo idop bersama. Makan sama, minum sama, ponteng kelas sama . Congrats to Kak Ina & Syibli! Baju pepel itu chantek.... :pge41::pge41::pge41:


NEXT!

Hari Ahad, kendurinya di Klang pulak. Sampai awal, makan awal and lepak-lepak lah kat tempat DJ sementara nk tggu acara bersanding. Lame lah jugak kiteorg tunggu. Tapi takpe sebab memang nk sangat tgk diaorang nie.






Faridah ni aku kenal since form 4 lagi tapi antara percaya atau tidak, kiteorg tak pernah jumpa langsung! Haa... magic tak? Kiteorg kenal through mIRC **the power of internet!**. Waktu tue dia skolah kat KL and aku kat JB. Dolu-dolu mane ade YM. So kiteorg memang rajin berutus surat & tukar exam paper. Sekolah aku nie pulak ala-ala skema gitu kan. So setiap surat warden akan baca & tapis dulu. Bile sampai kat tangan, penuhlah surat tue ngan bulat-bulatan yang dibuat oleh warden sebab guna bahasa rojak. Haha. Klaka jek rase. Sampai skang kiteorg still contact each other. Masa wedding dialah baru 1st time kiteorg jumpa face to face. Congratulations to Faridah & Omar. You both look perfect for each other :pge34::pge34::pge34:





On the way balik, kiteorg singgah solat mahrib di Masjid Wilayah. Cantik masjid nie tapi tak sempat nk tour sebab rushing.

LASTLY....

Nielah baby girl Kak Ben & Abg Gie. Waktu nie baru jek beberapa jam dia melihat dunia. Tak bleh nk bawak dekat sbb nurse kate kena duduk dulu jap bawah lampu tue. Congrats to Kak Ben & Abg Gie!

Ade lagi satu entry tertunda. Nanti-nantilah ye...~~

No comments: