Wednesday, December 24, 2008

Eksiden di depan opis

Tgh hari tadi, kiteorg dikejutkan dengan eksoden yang berlaku betul-betul di hadapan opis kami ni. Eksiden antara motor & lori. Meninggal budak yang bawak motor tue. Ngeri jugak tgk walopon tgk dari jarak jauh jek.

Patut lah dengar bunyi ambulance tak henti-henti. Sbb area nie mmg sllau gak dgr siren tue tapi tak sangka plak rupenye ade eksiden yang berlaku.

Kesian jenazah tue sebab terbaring lama atas jalan raya. Van yang nak angkat jenazah lambat sampai. Just tgk gambar je lah ye. Tapi sorry sebab gamba nie jauh..... sape tak nampak sila pakai kanta pembesar....

Alfatihah untuk mangsa.....








p/s: Ingat lah ibubapa yang kat rumah tue sebelum bawak motor/ kereta laju2.huhu

No comments: