Wednesday, March 25, 2009

Bandung - 3rd Day

Sambung cita bandung yang tertangguh. Sorry ler. Terlupa plak cite nie lom abes. hehe

Ok. On the 3rd day, pepagi tue singgah lagi Pasar Baru jap sebab nk tukar telekung. Tak lah baru mana pon. Dekat sejam lebih gak kat situ. Ma sempat lah lgi beli telekung 2-3 pasang. heheheh :pge05::pge05::pge05:


Then terus lunch di Raja Melayu Restaurant. This time masakan padang. Not so bad tapi lagi prefer yg dekat Dapur Sangkuriang..

err...jangan kena tulah sudah


Next!Shopping lagi. This time kiteorg g Factory Outlet kat Jalan Dago and Jalan Riau. Pergi Toko Anak Kecil yang jual baju budak budak sahaja. Memang banyak pilihan and murah-murah.

Then g Donatello. Beli kasut, sandal (macam kat mesia takde!). But kat sini murah!

Pastu masok Grande. Beli Jeans and Shirts.

Lastly masok Rumah Mode. Sesak giller Rumah Mode mase nie. Tak leh shopping ngan aman. huhu. Sesak-sesak pon still rembat blouse and jeans.

Malam tue kiteorg makan lagi kat tempat bakso yang sedap. Tengah makan, Angah sempat lagi ajak g Merdeka FO utk carik barang..aku on aje. Boleh tahan gak angah aku nie shopping. .:pge05::pge05::pge05:

Hasil 'retail theraphy' hari ketiga

Balik memang penat. Tapi tak leh terus tdo sebab kena packing barang untuk balik esok....

Recomended FO:
1. Toko Bale Anak - :pge39::pge39:
2. Toko Anak Kecil - :pge39::pge39:
3. Grande - :pge39::pge39::pge39:
4. Rumah Mode - :pge39::pge39::pge39:

4 comments:

Mohd Fairuz bin Hamzah said...

gile sopping.. pehh... anyting for me :P

NKxvii said...

grande best!!!!!!!!!
bile girls only shopping trip oh nak join!

Masy said...

xkan nk soh akak tgk je? bak laa satu beg. hihihih

hasANah haLim said...

Fyruz,
Ade! Kacang bandung yg dh tinggal suku dalam my jar nie.haha

Adek,
Sangat best!!!!!!!!!!!!!! Igt mau repeat...but kalo ke Jogja dulu pon best jugak kn!hehe

KakMasy,
Stakat beg kosong tue..ape ade hal.. amik ler...hehehehhe