Thursday, April 2, 2009

Danny Gokey

Semalam menonton American Idol.

Cuma ingin menonton seorang sahaja perserta iaitu......................


Encik Danny Gokey si duda hot.haha.!!!!

Sejak dari audition lagi aku telah jatuh chenta mendengar suara dia. Memula agak biased jugak sebab dia dok cerita yang wife dia baru meninggal a few months back (Nak mintak undi simpatilah tue :pge03::pge03::pge03:). Tapi....bila dia mula menyanyi, suaranya memang sangat sedap sehingga membuatkan Kak Am terngaga. hahaha. So start dari itu memang tak miss tgk AI. Peserta laen pon best jugak tapi aura si Danny mmg laen macam. (aura???!!). Biasenya lepas dia abes nyanyi and after juri komen, akan terus tukar channel laen ataupon g sambung buat keja laen nyanyian peserta laen tak best mcm Danny.hehe

So Danny, I hope u'll be the next American Idol!

Untuk mengundi, taip DANNY dan hantar ke 1-800-mane-ade-lah-ko-percaya-ke?

:pge48::pge48::pge48:

Nice day ahead ppl!


pictureCredit: dannygokeyfansite.com

No comments: