Wednesday, April 8, 2009

Hik Hok (err..Hip Hop sebenarnye)

Hari tue mase jln2 kat jusco, aku terjumpa cd dance hip hop aerobic. Ok, aku bukan TER jumpa tapi mmg tgh nk carik cd aerobic sbb aku rase lately nie bdn aku mcam dh di pam pam.Aku tak suka aerobic yg count 1.2.3 smpai lapan... lapan lagi tue so dh jumpa cd nie..sampai 2 set aku rembat.muahahah.

Balik rumah,lepas maghrib aku pon ape lagi, dok lah memulakan aerobic hip hop aku tue. Lepas satu jam, berpeluh sey satu badan. Pergh. Nampak sangat dah lame tak bersenam. Semput di buatnye.

2nd day, Ma pon teruja nk join. Hello. Bukanlah join buat hip hop tue tapi ma aku naik treadmill yang dh lame tersadai. hehe. Kiteorg lumba sape yg berpeluh dulu dalam masa setengah jam.Takde keje btul.haha

Hari ke tiga lepas magrib ade cite best, layan punye layan tetiba terigt 'Alamak Ma, hari ni kita belum exercise!' 'Ha ah la. Tapi dah lambat nie. Esok jelah'-jawapan Ma aku. The next morning aku tgk Ma aku yg dh naik treadmill dah. Semangat sungguh Ma aku neh. hehe

So, skang dh jadik rutin. Kalo Ma tak g masjid, Ma join aku bersenam.

Tapikan, semalam, lepas maghrib aku terus tertido sampai pukul 1 pg. Naseb baek tersedar dengar bunyi telefon. Kalo tak sure sampai subuh aku pengsan tido.

Anyone nk join aku nye kelas aerobic?

4 comments:

Afzan said...

wah.. bagus nih. copy kan satu cd tuh utk aku boleh? ehehhe..

hasANah haLim said...

hehe...boleh jek..
serius nk?

Lily.Lulu said...

wahhhhhhhhhh !!!
bersenam sangat bagus !!!

:D

hasANah haLim said...

Lily,

Terpaksaaaaaaaa...hahahha