Wednesday, April 29, 2009

Menjawap Tag Kakak Kotak Hujan

Saya telah ditag oleh kakak kotak hujan. Maka dengan paksa rela, saya pon menjawapnya.

Hoh. Mana ada paksa rela. Tag ini dijawap dengan penuh rasa keikhlasan dri lubok hati.

1.Nyatakan usia blog kamu.
4 tahun 7 bulan.hehe

2.Terangkan kenapa kamu berblogging.
Sebab suka! Awal-awal join blogsphere ni sebab Kaydotte yang invite. Kiteorg share satu blog. Pastu konon-konon macam dah terer *haha* bukak blog sendiri dengan tajuk blog: "A day in the Life".

Pastu dulu-dulu bile rase mcm dah tak best nk berblog. Dok tutup blog lama and buat blog baru.hehe

3.Nyatakan blog pertama yang kamu baca
Blog kaydotte.

4.Letakkan entry pertama blog kamu
::at last i have my own blog..yey!::

yeye...hmm...after tgk2 kwn2 nyer blog..kaydotte,kum,diba, and ramai lagi (tak larat nk list kan sumer..sowee)..ako pon raser teringin gak nak ader satu blog even dah 'tumpang' kt kaydotte nyer..hehe..so maser tgh pening2 buat a'ment nie..ako pon create la satu..and lastly..tada...terhasilnya A DaY iN da LIFE...tak terpikir pon nak desingkan camne nanti..maybe after last projek ako dh slamat dipresentkan baru arr leh godek2 blog nie..so hopefully u ppl enjoy my blog yg tak seberaper nie...bye for now...

5.Huraikan entry tersebut
Ala...nk hurai ape lagi. Buat huraian sendiri tak bleh? OK ok. Entry di atas di buat atas rasa keterujaan sebab dah ada blog sendri. Tak yah dah nak menumpang kasih blog kaydotte.hehe

6.Letakkan satu pic yang baby paling suka dalam blog nih!
Baru jek letak.. posting yang before nie.hehe

7.Harapan kamu
Supaya nuffnang bg duet lagi.

8.Pas tag nih kepada sesapa yang kamu nak.
Aa.... takde sesape...


Ok.Dah selesaI. Mintak sorry. Tak sempat dah posting cite pepanjang. Later eh.

1 comment:

Masy said...

tengkiu kerana jawab. heheheh

tp ade satu soklan tertinggal. hurmmm~