Monday, June 15, 2009

3 hari 2 malam di KL.

: Jumaat :

Sampai di KL pada pukul 10 mlm. Menuju ke Hospital Gleneagles untuk melawat abang ipar yang telah di tahan wad.

: Sabtu :


Ke Pavillion menonton Drag Me To Hell. Sila jangan tonton cerita ini kerana anda akan berada dalam kerugian menonton cerita yang ala-ala seram tapi tak seram ini. Ending yang sangat mengecewakan. huh


Berjalan kaki sejauh satu kilometer untuk ke Lowyat semata-mata nk beli catridge printer yang telah di pesan. Syukur kerana dapat membakar lemak tepu walaupon sedikit.


: Ahad :



Bersiap sampai lupa diri untuk majlis bertandang di UKM. Meriah kerana pengantinnya ada dua pasang.




Pesanan kepada pengantin yang bakal bersanding, tak payah lah asek nak touch up make up tue masa makan beradab. Sungguhlah kelihatan kurang beradab apabila mak andam sebok nak menempek foundation semasa majlis berlangsung. Oh. Bukan sepupu saya ye yang buat kerja ni.....

Selesai majlis, menuju ke LCCT untuk hantar ibubapa pergi honeymoon bercuti ke Penang.

Selamat sampai di rumah pada pukul 9 malam.

4 comments:

Lily.Lulu said...

wahh .. macam2 aktiviti tu
:D

aNoi said...

Lily,

Penat..tapi besh!!!

Bile lh nk jumpe Lily neh.... hehe

Masy said...

kemain lg baju cek mek, cam pengapit laa pulak hhehe

hasANah haLim said...

Ahkak Masy,

Miahahaha... baju utk org lupe diri mmg camtue.... tue yg mak i membebel lame sgt bersiap..hehe ^___^