Thursday, July 16, 2009

Update yang tak terkini sangat.

Lama jugak tak update blog. Malas pon ada. Takde idea pon ada. Tapi aku rasa yang malas tu sumber utama.
Minggu ni pergi KL lagi. Selaen nk bawak kan segala jenis buah untuk Angah, hari Isnin nak bawak Abah pergi checkup dekat HUKM.

Hari Sabtu yang lepas telah berkampung di PSN siapkan kerja. Magic Planet telah hilang magicnya sebab tak bertukar mengikut arahan. Sebab perasaan tak puas hati menguasai diri, maka telah mengangkut PC ke sana. Alhamdulillah, settle jugak akhirnya. Oh. Paginya telah berjogging di Taman Tasik Utama Titiwangsa. Pancittttttttttttt...

Hari Ahad telah ke Bangunan Tabung Haji utk wedding Sha & Irfan. Congratulations to both of u!. Kemudian culik Meklah untuk ke Times Square menonton Transformers. Tak best lah Transformers yang nie. Toooooo long! Meleret-leret. Meklah sampai migrain lah dibuatnya. Sian dia. After movie terus hantar Meklah and terus balik..

Hari Isnin terusssss drive masuk opissss...

Gambar laen hari lah baru update eh.

1 comment:

a.m.a.l.l.e.a said...

ishhh..kejamnye..budak2 zaman skrg, pandai sgt nk tjk power..aku bole terima kalau puasa ramadhan..ishh, sian jazmi..huhuhu..(name da mcm en jasmy yg ajo sejarah tu..hik3)