Wednesday, October 21, 2009

Grey's Anatomy Lagi


Grey's Anatomy Season 5 telah selamat di khatamakan pada minggu lepas.

Sangatlah best sampai boleh terfikir kenapa dulu tak mahu belaja rajin-rajin kalo tak sure dapat rasa macam nk bedah orang. :pge14::pge14::pge14:

Padan lah muka kan..

Season 6 dah keluar!!!!. Baru dapat tengok episod 1 & 2.

Previous season Izzie kena cancer dan hampirrrrrr mati, George O'Malley accident and tak pasti dia survive ke tak.

So, first two episode ni, sangat sedey sebab George O'Malley tue mati. ... :pge35::pge35::pge35:

Izzie is getting better sebab sel kanser tak membesar lagi dah.

Meredith masih dgn McDreamy.

Cristina Yang join the therapy session dengan Dr.Hunt.

Dr.Bailey sedang dalam keadaan stressed sebab she's a single mother now.

Lexie dah moved in ke rumah Dr.Sloan.

Callie dah pindah masuk Mercy West sebab merajuk dgn Chief.

Oklah. Nanti update lagi!

No comments: