Thursday, December 31, 2009

2009 Recap

January - Having sooooo much fun with DANAU's family at Bangkok. The trip was awesome!

February- Getting one year older..alhamdulillah Allah for still keep me breathing..

March - Went to Bandung with the dearest family. Shop till you drop!

April - 2 years at Danau. Danau moved to a new building. Nice office though! The sad part: Abang Musa was diagnosed with lung cancer.

May - The execution of Project B. [Will story later eh]

June - Enjoy life!

July - Went to Singapore to visit Abang Musa. The operation was sucessfully done! H1N1 strike! huhu

August - Fasting month started.

September - Hari Raya hari gembira.

October - Ray-raya lagi.

November - Enjoy Life!

December - Happy news! Amirul & Nurin got 5A's and Amirul was selected with fully scholarship at Kolej Yayasan Saad. Alhamdulillah ya Allah...

So I wanna wish my dear readers Selamat menyambut Maal Hijrah ( a lil' bit late, i know) and
Happy New Year.
May this new year brings you closer to your dreams!!!


Be good to everybody ya!
xoxoxoxo

Thursday, December 24, 2009

PMR 2009


Sebaknya rasa di dada bila tgk parents berpegang tangan bersama anak mereka yang dapat straight A's naik ke pentas.

Aku amik PMR masa tahun 1998.

Sebak jugak.

Tapi sebak sebab dapat 8A.

Favourite subject aku dapat B.

English.

T__________________T


Apa pon,

Tahniah kepada 41 murid St.David yang telah berjaya mendapat straight A's!

^_____________________^

Wednesday, December 16, 2009

Kenduri Kawen Ederq

Hari ahad yang lepas telah gigih ke Putrajaya untuk menghadirkan diri ke kenduri kawan Ederq yang cantik. Oh Ederq dress ko sangat cantik!! Sukaaaaaaaaaa!



Sampai agak awal so tak ramai lagi ex-schoolmate yang ada. Tapi dapat jumpa Abid + Suliana + Dr.Qistin + Aida. Tue pon dah meriah table di buatnya.hehe


Pukul 2 lebey dah blah. Singgah alamanda. Tengok Storm Warriors. Ngantuk lah cita ni. Korang tak yah lah pergi tgk.

Lepastu jalan-jalan dalam alamanda survey barang-barang berkenaan.

Lepas makan sampai gemok kat Secret Recipe, terus pulang ke pangkal jalan.

To Ederq & Ariff,
Congratulations on your wedding.
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

XOXOXOXOXO

Tuesday, December 8, 2009

Kenduri Kawen Izzah

Hari Sabtu baru ni, aku & Qistin pergi kenduri kawen Izzah dekat Klebang. She was so gorgeous! Orang cantik pakai ape pon nampak cantik kan kan kan. Husband pon good looking.thiehe. Memang bagai pinang dibelah dua lah.


Oh!Bangun pagi tu kalau tak kelam kabut tak sah lah kan. So umpama lipas kudung lah menyiapkan keja rumah. Dengan baju yang nak pakai tak bergosok. Baju yang nak bawak untuk dinner malam tue tak packing lagi. Dengan hidung srottt sretttt. Tak tentu arah di buatnya. huhu

Pukul 1 lebey baru gerak ke rumah Qistin sebab dah nak janji nk pegi sama dengan dia. Dr. Qistin yang chumil!! Dah sampai rumah Qistin plak, aku baru terhegeh-hegeh nak balut hadiah kawen. Dekat pukul 3 ptg baru sampai rumah pengantin. Naseb tetamu ramai lagi masa tue so takdelah malu sangat sebab datang lambat.hehe


Dekat majlis jumpa Abidah, Ernna & Sulha. Lama sungguh tak jumpa diaorang nie. Masa-masa kenduri lah baru dapat jumpa. Kalo jumpa saja-saja memang jaranglah. Weh.. taun depan dah 10 tahun kita meninggalkan STF! Silalah organise reunion ya kawan-kawan.



Dah makan sampai gemok,terus ke rumah Shidah untuk bersiap-siap ke dinner malam tue plak.



Tunggu next entry eh!