Wednesday, December 16, 2009

Kenduri Kawen Ederq

Hari ahad yang lepas telah gigih ke Putrajaya untuk menghadirkan diri ke kenduri kawan Ederq yang cantik. Oh Ederq dress ko sangat cantik!! Sukaaaaaaaaaa!



Sampai agak awal so tak ramai lagi ex-schoolmate yang ada. Tapi dapat jumpa Abid + Suliana + Dr.Qistin + Aida. Tue pon dah meriah table di buatnya.hehe


Pukul 2 lebey dah blah. Singgah alamanda. Tengok Storm Warriors. Ngantuk lah cita ni. Korang tak yah lah pergi tgk.

Lepastu jalan-jalan dalam alamanda survey barang-barang berkenaan.

Lepas makan sampai gemok kat Secret Recipe, terus pulang ke pangkal jalan.

To Ederq & Ariff,
Congratulations on your wedding.
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

XOXOXOXOXO

10 comments:

ederq said...

terima kasih sern :)
n tq for the pressie. i likeeee

nazzfikri said...

isk...kenapakah aku xleh nk trace iderq ni yg mner satu...tulun2...cpu otak ku xcukup memory dh ker???

p/s...nway...congrates ederq

aNoi said...

Ederq,
Most welcome bebeh.... =)

Nazz,
Ederq Form 4 baru...dia masok kejap jek.. pastue dia lari dari skolah.. haha.. tak2...dia tak lari dari skolah..dia tukar skolah...

nazzfikri said...

ooo...no wonder lah aku mcm xkenal...tp still gak aku mmg xpuas ati naper aku mcm lost memory psl ederq ni...

Ms. Omey said...

cantek :) syg tak dpt pegi yg wedding kat putrajaya

aNoi said...

Nazz,
Tgk dalam album2 lama dulu..kot ade gambar2 ederq yang terselit skali.. hehe...

Omey,
Nanti yang dekat melaka ko wajib dtg! hehe

ederq said...

hihi aku 4 bulan je kt situu :P

amiza said...

sirnah, bila plak ko nak kawin?aku tak sabar nak dtg wedding ko ni!!

aNoi said...

Ederq,
Tuelah..ko kejap sangat.. nape ko kuar? pak yem marah ko ek? (tak pasal-pasal ade nama pakyem.hehe)


Amiza,
Nanti aku annouce...tak lama jek lagi... (konon lah tak lama lagi.haha)

ederq said...

haha! walaupon pakyem penah cubit aku n soh aku berdiri atas kusi. bukan sbb dia lah. hahaha
aku gedik lah tidak dapat berjauhan dengan keluarga. hih