Wednesday, January 6, 2010

The Announcement


=)

10 comments:

nazzfikri said...

sirnah...ni anuar yg ko penah citer dok dekat ipoh tu ker???dekat ngn umah mak mertua aku tu???ker nama jer sama??sam cm hubby aku lak tu nama :D

anamin said...

congrates..semoga diberkati:)

Ms. Omey said...

hoho congratzz..nak dtg melaka nantiii :)

aNoi said...

Nazifah,
Iye.. ni anuar yg duduk kat ipoh rakan persekolahan suami ko.masa sekolah rendah kot kalo tak salah.rumah pon dekat. aku pergi dgn dialah masa kenduri ko yg kat ipoh hari tue. hehe

Amalea,
Tengkiu babe.. long way to go.. ^^

Omey,
Baeklah... akan kukirimkan kad nanti kat ko..utk omey & pasangan..hehe

Nana said...

Congratulation kak hasanah!:)

Ichi said...

cepat2..hari2 kene update blog tulis tinggal bape hari lagi..eh, semalam u carik bende alah bulat2 tu, nape xupdate skali? haha

aNoi said...

Nana,
Thanks dear..long silent eh? how are u?

Ichi,
Baeklah...saya akan update blog hari-hari.. haha..nantilah yang tu saya masukkan dalam entry laen.... :P

ederq said...

tak sabarrrrrrrr hihihhi

Etie said...

congrats, jangan lupa jemput aku ye..x lama lagi dah kan? mesti bz ngan preparation kan? bestnye..aku paling suka time wedding preparation, boleh pilih pelamin, pilih baju, eli hantaran...:)

aNoi said...

Ederq,
Eiii..kamu perantin baru!

Etie,
Hello there!! Lama tak jumpa ko.. last jumpa masa wedding ainsyah... of course akan ku jemput ko... tuelah agak pening dgn preparation ni..huhu... best tapi pening! hehe