Wednesday, May 26, 2010

Baju. Mereka

Lama tak update. Janji tinggal janji jek konon aku nak update hari-hari.heh

Semakin banyak benda yang nak kena buat.

Semakin sedikit hari yang tinggal.

Perasaan? Entah.

Bercampur aduk seperti Ais Kacang Makcik Kenit.hehe

Berbalik pada topik.

Nanti masa majlis berarak, aku ada dayang-dayang yang akan tolong bawakan dulang hantaran.

Sajalah nak feeling ala-ala pengantin di raja kan. Eh. Tapi aku kan raja sehari. Maka tiada masalah lah kan?

Sebab dah ada dayang-dayang haruslah carik baju yang bersesuaian.

Hasilnya...



Aish.. kamera ni mmg nk kena campak. huhu

Okeh ni close up.


Aku beli 10 pasang. Sepasang lagi mestilah untuk aku.

Nanti ada kumpulan gamelan. So aku nk suruh dayang-dayang aku buat tarian jai-ho kat tengah-tengah laman nanti.

Haha. Tak lah. Aku memain jek. Hilang akal nak joget hindustan kat situ.

Aku rasa tema perkahwinan aku dah jadik macam perkahwinan Kesultanan Melayu Melaka lah.

Oh!

2 comments:

amiza said...

time aku kawin dulu parents aku buat surprise, rupa2nya ada caklempong..best sgt!!kad kawin yg hebat tu dah sampai.insyaAllah akan dtg ke ur wedding

aNoi said...

Amiza,
Caklempong adelah best di tambah dengan surprise yang di buat, double BEST!!
Aish.. tak hebat lahhh... adelah murah-murah di bandung...
ok..sila lah dtg nnti ye.. tak sabar nk jumpa semua oranG! ^^