Tuesday, May 11, 2010

Set Katil. Aku.

Setelah beberapa minggu menungu, akhirnya sampai juga kat rumah set katil nie. Suka!

Ma aku lagilah teruja sebab dah tak sabar-sabar nk jahit kelambu bagai untuk katil ni.

Penat hokeh nak carik design yang aku nak. Sebab aku nk semua kayu solid. Tak mahu yang palang-palang atas tue dari besi dan tak mahu kerawang-kerawang.

Naseb baek lah jumpa kalo tak aku dh decide tak yah tukar katil. [konon.haha]



So inilah picturenya. Gambo tak lawa sgt sbb pakai henpon mio ni. Aku rasa henpon mio ni dh jadik miong.huhu

Mahapkan lah segala bersepah bagai dalam gambar tue. Memang lom siap berkemas lagi bilik ni. Tapi dah excited amik gambo.

Langsir untuk bilik pengantin pon Ma dah siap kan. Tapi bukan yang dalam gambo tue. Hari tu abang aku naikkan railing tempat langsir tue pastue tak dipasang balik scallop langsir . Abang aku kata nanti pasang langsir kawen terus. Baiklah Abang. Abang lah yang tolong pasangkan nanti ye? hehe

Ma aku memang pandai jahit. Tunngu lah nanti hasilnye...

Thank you Ma...sayang Ma lapan belas juta kali....

7 comments:

Ichi said...

oh oh oh!!!!
akak dah berjaya dapatkan set katil faveret saya!
oh oh oh!!
nti hantar ke rumah saya yep minggu depan. hehe

Cik Belle said...

wheee!! bestnyer.. katil da sampai. boleh berangan nak decor cene dah. ehehe

amiza said...

bestnyerr!!teringat zaman wedding prep dulu2..so excited!!

ederq said...

sukanya tiang2! nt first nite boleh wat pole dance. hahaha tiba2.
sila galak skang sirn!

aNoi said...

Ichi,
Oh oh oh.
Ini katil feveret kamu ye? Ala.. suruhlah simfoni belikan untuk kamu nanti..
oppssss! :P

Cik Belle,
Agenda ke Famista tak berjaya maka telah membeli di kedai yang terdekat shj. hehe. akan mula mendecorate!

Amiza,
Excite tapi bykkkkk lagi benda lom siap. huhu

Ederq,
Gila ko... tahan gelak aku kat sini!!

Ms. Omey said...

wahh katil pengantin sudah ada. ehem :)

aNoi said...

Omey,
ehem ehem.. bg alama plissss