Monday, June 7, 2010

Penanda. Jalan

Rakan taulan. Ni merupakan check point untuk korang. Di belakang check point ni ada clue untuk ke check point yang seterusnya. So pepandaai lah korang nanti carik clue tue tau. Final point of courselah rumah aku.


Eheh. Acah jelah.

Karang korang tak nak datang plak rumah aku.

Ni penanda jalan. Sengaja pilih warna kuning sebagai latar belakang supaya memudahkan korang nampak. 100 meter lagi sebelum sampai simpang korang dqh tau dah simpang jalan nk masuk rumah aku. hehe

Ma suruh letak nama ibubapa sekali sebab takut jemputan tak tau yang kawen ni anak sape. Baeklah Ma. Saya telah menurut perintah.. ^^

Nak ikutkan Abah aku, dia tak nak besar A3 ni.. dia nak besar bunting tu untuk penanda jalan. Kalau boleh nak letak sebelah bunting SUKMA.

Tersedak aku di buatnya masa dengar hari tue.

So far persediaan berjalan lancar.

Masa ni, kakak-kakak aku tengah dok carik gedik bag untuk budak2 pulak.

Aku tak di benarkan join.. T________T

Oklah. Nanti aku rajin aku sambung lagi..

No comments: