Wednesday, June 16, 2010

Wedding. Teaser

Gambar dari OP aku yang sangat sempoi dicampur dengan sedikit kesengalan dan lawak jenaka extravaganza beliau telah berjaya membuatkan aku yang tak berapa nk cantik ni menjadi cantik dalam gambar tersebut. hehe











Bro SamRais, u memang terbaek lah!

Thanks a lot bro. Nanti anoi buat full review ye.. [promote promote.hehe]

11 comments:

InaKay said...

Babe...
Cunlah semua gambar2 ni. Yang aku paling suka skali gambar no.3, kat depan pintu bilik tu. comel jer...
Anyways, congrats again!
Sorry sangat2 kitorang balik awal haritu. Saje tanak kacau korangnye photoshoot. hehehehehee...

InaKay said...
This comment has been removed by the author.
aNoiHalim said...

Babe,
Thanks a lot for being there with me!!
Sgt2 appreciate, sgt2 terharu!!
Nanti kalau aku g KL, kite meet up eh..
btw, aku pon suke pict no 3 tue...same taste lah ko ngan aku! hehe
love u sgt byk!!!

nazzfikri said...

kuar jgk yg ditunggu2...next :)
congrates again dear

Cik Belle said...

congrats babe!
cantek nye u..
manis aje.. =)

a.m.a.l.l.e.a said...

cantikssnya gambar semua.bilik ko sgt sweet lah ;)

Afzan Aini said...

weh, paling tak taha gambar sepak bole ke pintu goal. ahahah. congrats ko t n hubby. sorry x dpt dtg.. husband gi kenduri kwn die kt tganu. aku kat umah jage anak2.. huhu.

Missc0mot said...

seme pic cntik la akk...cool!!! ^.^

Etie said...

canteknya all the pics..
pic no 2 tu mesti susah nak ambik kan.
sebab tangan tu tepat2 je tutup 'tutt'..
kreatif...hehe

Miss Maira said...

congrats dear... gamba comel sgt2!

happy je bila tgk.. ni yang tak sabar nak kawen ni...hee

aNoi said...

Nazifah,
Thanks for coming masa wedding dekat Ipoh!..

Cik Belle,
Thank you.. lepas ni your turn plak! hehehe...

Lea,
Well bilik dia ikut tuan dia lah kan.. kenalh sweet2... hahahhah

Afzan,
hahah..kiteorg buat outdoor versi world cup...thanks for the wish.. takpe..hot mama mmg busyyy... ^^

Omot,
Photographer hebat... sbb tue lah gambar jadik cantik... ^^

Etie,
hahaha... photographer yg kreatif.. tak kena pon kat lips tue.. eheheh

Miss Maira,
Thank you...tak sabar ek? memang patut pon u sbb kawen adelah best! hehehehe