Monday, November 22, 2010

Hi.Blog!

Blog,
Minggu lepas aku pergi Kl. Dah jadi rutin kalau bukan hubby balik Melaka, aku yang akan ke sana. Kali ni hubby ada jemputan kawen dekat Kl so aku lah yang harus kesana.

Blog,
Aku duduk rumah hubby Jumaat malam tue. Hubby duduk dengan kawan dia lagi sorang tapi kebetulan kawan dia takde so bolehlah tidur kat situ. Hubby tak nak makan kat luar, dia suruh aku masak. Tapi bahan nak masak takde so pergilah kiteorang ke kedai beli bahan. Last-lasat masak sardin + telur dadar + sayur goreng. Semua licin. haha

Blog,
Hari sabtu kakak ipar aku konvo. Dekat PWTC. Macam dua tahun lepas, aku jugaklah yang di tugaskan beli bunga dekat Petaling Street tu. Gigih tau pergi naik LRT. Sampai 3 jambak aku beli. Dari Abang, Along & Aku. Nasbe baek ada hubby yang tolong bawakan. Masa sampai dekat PWTC tue graduan dah keluar dari dewan pon. Maaflah sebab kami lambat. Apa pon, tahniah!










Blog,
Malam tue ateh belanja makan steamboat dekat Taman.Dagang. Ya Allah blog. Lama dah tak jumpa steamboat yang sedap. Dulu kalau steamboat jek kitaorang pergi Kelana Jaya Steamboat. Tapi Kelana Jaya Steamboat tu dah tutup lah pulak. Tak tahu dia pindah mana. Makan sedap, harga pon ok. Satu kepala RM22 ++. Nak duduk situ sampai pukul 2 pagi pon boleh. Tapi kiteorang pukul 10 dah balik dah. Tak larat dah nak makan.


Blog,
Hari Ahad pergi kenduri kawen kawan Hubby. Teringat masa zaman kiteorang bulan 6 lepas. Eceh. Balik dari kenduri, hubby ajak pergi KLCC. Kiteorang pergi naik LRT jek. Senang. Lepak-lepak dekat taman sambil makan Subway. Sharing is Loving!

Blog,
Pagi tadi dah kena say goodbye to hubby. T___T

Oklah blog. Bye.

No comments: