Monday, November 15, 2010

Kembali.

Tadi dah tulis panjang-panjang tapi rasa tak mahu nak letak yang tulis tue sebab rasa seperti sedang membel-bebel. Not good. Not good.

So mari buat dalam bentuk point:

1. Cuti deepavali telah bercuti besama keluarga mertua ke Bukit Merah Laketown resort.

2. Makanan dekat kampung bukit merah adalah murah. Kalau nak pergi, keluar jek dari Bukit Merah Lake Town tue, ambil kiri lepas tu jumpa traffic light, terus jek. Kedai jauh kat area-area kampung. Depan kedai tu ada kedai runcit.

3. Mandi di water park dari pukul 10 pagi sampai 2 petang.

4. Compare to Sunway Lagoon, Sunway Lagoon lagi best rasanya.

5. Cuma bermalam satu hari jek, on the way balik aku & hubby singgah makan mee udang.

6. Kami pergi kedai mee udang mak jah. Rasa dia sedap lah dengan udang gemok-gemok.

7. Hari Ahad sudah pulang. Pukul 12.30 malam baru sampai rumah dekat Melaka.

Ok sekarang kita layan gambar pula







Cukuplah lima keping. ^^

Oh. Isnin tu terus pergi outstation. Next entry pasal outstation pula ya ^^

2 comments:

syiekin azam said...

wahhh gemok2 nye udang tue..nyum3..aku suke makan udang..uhuhuhuuh...

aNoi said...

Kin,
Aku pon die-hard-fan udang! hehe
Memang kat sini udang gemok2.. puas makan! ^^