Tuesday, January 11, 2011

Hi.

Semakin kurang pulak entry dalam blog ni. Nak kata malas, kadang-kadang ada jugak rasa nak tulis tapi tak tertulis. Cheh, samalah ertinya dengan malas kan.

Kejap jek dah masuk sebelas hari bulan. Oh. Hari ni hari jadi boss. Happy birthday boss. Semoga di panjangkan umur + di kurniakan kesihatan yang baik + dapat projek yang best-best... ^^

Hari tue masa hantar hubby, telah terbehenti sekejap di tempat orang jual broadband. Akibat terpengaruh dan ada 7 days trial, maka telah mendaftar dengan celcom broadband. Malangnya connection adalah sangat slow terhegeh-hegeh. Nak bukak satu page, ko boleh pegi mandi dulu pastu bila check balik belum pasti page tue dah ada. Kesimpulannya, hari Jumaat ni nak pergi terminate. Sorry , we're not meant for each other. eceh

Tahun ni ada 3 event kahwin yang besar, anak buah yang rapat, adik ipar dan anak buah yang rapat. Agak-agak nak lantik diri sendiri jadik wedding planner boleh tak? haha

Oklah. Dah merepek-repek. Sapa nak beli perfume, pergi perfumerack. Dia tengah buat jualan cuci kain gudang.

Eh. Acah jek! hehe

Bye!

3 comments:

Ichi said...

eh akak, jadi wedding planner saya je lah ek..hehe

p/s : ok, gurau je. bai. ;p

aNoi said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh

saya setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Devil Inc. said...

Hmmmppphhsss... patut lantik dia la jadi wedding planner. Maukah? ;)