Friday, July 22, 2011

Truly. Madly. Deeply.



As promised, aku nak cerita pasal majlis perkahwinan adik ipar aku bulan 6 yang lepas. Okeh baru sebulan yang lepas so takde lah lambat sangat kan aku update. Gambar majlis pihak perempuan aku dah tak ingat aku letak dekat mana. Aku jumpa gambar yang majlis sebelah pihak lelaki jek. Itu pon tak ada gamabr pengantin sebab yang pegang kamera adalah busyyyyy.


Majlis berlangsung pada 11 Jun 2011. Ye, hari anniversary aku yang pertama. Emm.. memang aku agak terkilan sedikit [sedikit ke?haha] sebab tak dapat nak bercandle light bagai seperti yang dirancangkan, tapi nak buat macam mana kan?

MIL dah sediakan sepasang baju kurung untuk aku pakai. Kira sedondonlah dengan ahli keluarga yang laen. Luckily muat sebab masa tu badan dah start membesar bagai johan. Terima kasih Mak sebab jahitkan sepasang baju kurung kelabu untuk saya. ^^

ni jek gambar pengantin yang aku ada


Aku cuma dapat tolong sikit-sikit jek sebab rasa letih betul hari tu. Masa tu lilcaliph baru 2 bulan lebih dalam perut mama. :) Pukul 2 ptg aku dah pengsan dalam bilik. Kesian hubby aku kena basuh pinggan sorang-sorang sebab aku tak larat nak temankan. Sedar-sedar dah dekat asar. Aku memang plan nak buat small surprise untuk hubby. Since tak dapat nak ber-candlelight dinner, aku ajak adek ipar & kakak ipar aku temankan pergi Secret Recipe beli kek. Naseb baek ada yang dekat tu pon tekejar-kejar balik sebab ada mak-mak sedara yang dah nak berangkat pulang ke rumah dia orang.


Selain kek, beli jugaklah cekedis-cekedis. Macam sambutan hari jadi plak aku rasa. Tak kesahlah janji ada something yang memorable sempena our 1st anniversary.

Hubby pulak masa tu tengah tido. Dok mamai-mamai lagi bila aku tunjukkan kek suruh dia potong.




Hubby kata dia terharu sampai speechless. Eceh hubby aku ni. hehe

Apa pon,

Thank you hubby for made me laugh, wiped my tears, hugged me tight, saved my life, watched me succeed, seen me fail, cheered me on, kept me going strong, put up with my mood swings, has said everything will be alright when things get tough, keeps me sane.


I love you.

Truly,madly, deeply.

No comments: