Tuesday, October 18, 2011

Kurang asam boi betul!

Tadi ada orang post video pasal keburukan yakult. Aku memang tiap-tiap hari minum 2 botol yakult. Err kekadang sehari sampai 3 botol. Bila nampak tajuk video macam tue, of courselah rasa curiousity begitu tinggi. Takutlah kot ada side efek ke ape.

So, klik butang play.

Dia tunjuk sebotol yaakult & sebiji mentos.

Dalam hati eh tak kan lah boleh meletup plak yakult ni.(sebab teringat yang video gula-gula mentos dimasukkan dalam air coke)

Dia bukak penutup yakult & dia masukkan mentos tu.

Lepas tu kuar ayat

"Now watch it closely".

Aku pon tenung lah skrin monitor ni sebab nak tau apa jadi.

Tak lama lepas tu, tau apa yang kuar?

Gambar HANTU yang scary dengan suara yang mengilai!

Terkejut & terlompat okeh!!!!!!

Damn it.

Kurang asam betol.

Terus aku unfriend dengan orang yang post video tu.

No comments: