Monday, July 23, 2012

Ohoi.

Lama aku tak update. Banyak benda aku nak cerita.
Tentang mak yang tak sihat.
Tentang mak yang kena masuk IJN.
Tentang mak yang kena buat angiogram.
Tentang mak yang tak boleh tido malam.
Tentang mak yang tak ada selera makan.
Tentang lilcaliph yang sudah 6 bulan.
Tentang lilcaliph yang sudah mengenal makan.
Tentang lilcaliph yang semakin pandai bercoleteh.
Ye,
Ainnur Nuha sudah 6 bulan.
Maknanya aku dah bejaya susukan Ainnur Nuha selama itu.
Jujurnya, fully breastfeeding tak mudah tapi ia juga tak susah.
Tengok anak senyum & tidur selepas di susukan = PRICELESS!
Hmm.
Memang lama aku tak update blog ni rupanya.

Salam Ramadhan semua.