Tuesday, July 23, 2013

Shopping Raya

Tahun ni memandangkan ada DUA event besar which are RAYA dan BERSALIN (tak pasti which one will come first) hehe, maka persediaan telah dilakukan secara berdikit-dikit.



Ni pembelian batch ke berapa entah untuk baju raya. Belian secara berjemaah dengan Iza & Ederq. Jimatttt kos shipping.

So far semua dah complete. Baik baju untuk adik baby & Ainnur Nuha. Tapi rasanya baju Ainnur Nuha lah yang paling banyak. Konon nak beli untuk adik baby tapi end up adik baby punya sehelai, dia punya berhelai-helai.Untunggggggglah awak..hehe. Mama setakat ni baru beli kasut raya. Tak menahan nak kasut raya padahal kompem masa tu tengah dalam pantang.
Untuk hubby pon dah settlekan awal-awal. Tinggal carik baju melayu jek. Tu pon nak beli ready made.

Korang dah shopping raya?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone