Monday, May 9, 2016

Hadiah untuk FATHER'S DAY?

Ha...walaupon Father's Day atau Hari Bapa, bulan Jun nanti baru akan muncul, tetapi YL dah siap-siap bagi promo untuk dihadiahkan kepada HERO-HERO semua.

Eh tak semestinya untuk yang bergelar abah/ayah je. Untuk abam-abam, adik-adik lelaki di luar sana yang ingin tampil macho, hensem dan gagah perkasa,  boleh juga dapatkan set ni. Ada enam set kesemuanya. Haaaa pilih-pilih-pilihhhhhhhhh! (Gaya macam dekat pasar malam.ahaks)

So  6 set yang ditawarkan oleh Young Living ni ialah:



*klik GAMBAR untuk paparan lebih jelas


Set 1- SUPREME RELIEF SET to get your SUPERHERO STRESS FREE!
Consist of:
Aroma Siez - Provides relaxing sensation
Copaiba  - Sooth minor discomforts
Ortho Sport Massage Oil - Provide warming & relief sensation to the body

Set 2 - Get your working SUPERHERO a FOCUS BOOSTER SET to keep him moving forward!
Consist of:
Brain Power - To boost, clarify thoughts and to develop greater focus by diffusing (Akak ada extra diffuser. Siapa nak beli sila PM)hehe
Peppermint - Provides cooling sensation
Rosemary - Energizing and revitalizing!

Set 3 - EVERY MAN deserve the GENTLEMAN SET
Consist of:
Mister - Provide positive aroma that is beneficial for men
Transformation - Allows a person to replace negative beliefs through uplifting aroma
Shutran  - Boost up your masculinity!

Set 4 - SUPERHERO needs HIS DAILY ESSENTIALS!
Consist of:
Aromabright Toothpaste - Keep your SUPERMAN looking sleek and bright with their smiles!
Thieves Hand Purifier - Be protected everywhere you go.
Breathe Again Roll on - Provides calming effect.
Thieves - Goodbye GERMS!

SET 5 - Get your SUPERHERO looking sharp with FITNESS-TO-GO-SET
Consist of:
Ortho Ease Massage Oil - Soothes and warms tired and stressed bodies.
Cool Azul Sports Gel - A unique aloe-based formula absorbs smoothly into the skin, providing a cooling sensation!
Young Living Gym Bag - AWESOME!

Untuk maklumat lebih lanjut, Whatsapp aje. 

No comments: