Tuesday, September 13, 2016

Pompuan jenis apa ni?


Aku memang tak faham spesis pompuan apa ni.

Ko dah kawen.
Ko dah ada anak.
Yettttt ko terhegeh-hegeh sangat nak kawan dengan laki orang lain tu kenapa????

Kawan lah dengan LAKI ko sendiri tak boleh ke?

Unless ko rasa laki ko ada kekurangan, tu yang gedik sangat carik laki orang lain.

Tak payah nak define 'cuma kawan' sebab tu semua BULLSHIT.

Haha.

Sorrylah aku memang EMO bab-bab spesis pompuan macam ni.

Macam tak ada otak nak fikir baik buruk.

Mohon guna OTAK tu sebaiknya.

Jangan letak OTAK tu dekat VONTOT.

2 comments:

Masy said...

macam biol je? kalau kawan, cakap elok2 le. ini siap ugut nk buat benda tak elok la ape. giler pompan gilerrrrrrrr

myNameIsAnoi said...

kaka hujannnnnn!!!

igtkan takde worang baca dah blog ni.kahkahkah

percayalah kak, ni salah satu jenis-jenis perempuan yang wujud dalam dunia ni.

ada lagi jenis-jenis hat yang lain yang sepesen dengan perangai gini.

jenis guna ayat ala-ala lindungan kaabah tapi perangai nan ado pon ada.

macam-macam jenis dah dijumpai.

perempuan akhir zaman agaknya sebab perangai sekor-sekor pelik nauzubillah.