Monday, November 21, 2016

RC datang LAGI!

Kenapa akak beria-ia sangat promote Young Living Essential Oil ni? Bagus sangat ke?
- Tu antara soalan-soalan kegemaran yang akak dapat.

Jawapan akak:
OF COURSELAHHHHHHHH! Gila tak best pakai YLEO ni.

Kenapa brand Young Living? Ada banyakkkkk lagi brand lain dekat dunia ni?
Sebab, Young Living ni sangat transparent kepada penggunanya.
Nuuuu dekat UTAH, ada ladang yang dia tanam pokok lavender, silalah book tiket dan pergi melawat sekarang.
FROM SEED TO SEAL, kualiti YLEO memang tak boleh disangkal lagi.
Company lain ada tak ladang sendiri? Buat proses distillation sendiri?

Ehhh. Jauh pulak akak punya selingan padahal nak cerita pasal RC je.



RC ni blend dari pokok, cyprus, spruce dan tiga eucalyptus sekawan - radiata, globulus dan blue.

So sumber aslinya adalah dari: tumbuh-tumbuhan.

Fugsi utama adalah untuk membantu kamu, kamu dan kamu yang menghadapi masalah berikut:

Batuk
Selsema
Sakit Tekak
Hidung tersumbat
Sinus
Wheezing di dada disebabkan batuk selsema tadi

Ni testimoni rakan taulan akak yang dah menggunakan RC.
Satu untuk anak yang menghadapi selsema teruk (8 bulan), satu lagi untuk si anak yang ada resdung (umur anak  dalam peringkat sekolah rendah).

Mak mana yang tak risau bila  tengok si kecik selesema kan?
Sebab dari selsema akan trigger batuk.
Kalau tak elok, akan melarat jadi demam.
Tak mo lah sampai macam tu.
Kesian dkt si kecik yang menanggungnya nanti.
Kesian juga dkt mak sbb nanti tak cukup tido.hehe

Harga RC ni mampu milik.
Pakai pula cuma setitik je.

Nak tau dengan lebih lanjut, whatsapp akak je akak ye.





No comments: