Friday, January 27, 2017

Grey's Anatomy Season 13

Baru habis layan GA Season 13, Episode 10.

Lama okeh GA ni berhenti bersiaran. Episode 9, tahun lepas bulan November.

Memang sabarrrr bebanyak nak tunggu episode 10.

Tapi GA skang tak best macam dulu. Dulu ada Christina yang sarkastik gila. Chirstina, i love you!haha. Ada si Derek Sheperd aka McDreamy. Ada Mark Sloan. Tapi dua-dua watak ni dah dimatikan.Cis.

Season 13 ni, familiar faces yang tinggal cuma Meredith Grey (dia punya cerita kan. heroin kenalah stay.hehe), Alex Karev, Bailey,  Hunt, Jackson, Arizona dan sapa lagi tah.

Kesian dkt Meredith sebab BFF dia tinggai Alex Karev ja. Tu pon si Alex nak  g serah diri dekat polis  sebab dia p tumbok intern.Tsk. 

Bulan April nanti, dengar khabarnya PRISON BREAK kembali semula!

Hoihhh, adakah Michael Scofield tak mati dulu? Kesian lah si Sara tu hidop sorang diri selama tu. 

Haih. Tak zabarrrrrr.

Esok dah start looong weekend. Hari ni pon dah ada yang start cuti.

Oh, malam tadi dating ngan husband tengok xXx: Return of Xander Cage. Korang tak yah lah tengok sebab cerita dia cliche.hahaha.

Sabotage dari org jahat - ada misi - van diesel kumpul geng utk selamatkan dunia - happy ending.

Tapi kalau korang suka action movie, bolehlah tengok. 

Wokeh eveybody, have a nice long weekend!



No comments: