Monday, January 23, 2017

Hujan


Hari ni hujan turun non stop since dari malam tadi.  Naseb lah semua bagi kerjasama nak bangun pagi especially si baby besaq.haha. Taulah hujan sejuk. Siapa je yg rajin nak meninggalkan comforter yang nyaman itewwww kan. Lepas dropped Nuha dekat tadika, singgah beli breakfast the baru gerak ke office.

As usual, asal hujan kompem kereta slow-mo. Jem panjang lah jawapnya. Hikmahnya, dapatlah membelek2 muka org sebelah. 

"Eh, awat dah ada wrinkles ni?"

"Ok apa. Takde lah risau nanti. Nampak tua dah kan?"

"Iye keeeeeee tak yah risau?"

"Unless kalau org tu gila"

Hahahaha. Padu betul lah kan buat lawak. Kalau tengah minum air memang kompem tersembur.haha

Aha, i'm still selling Young Living Essential Oil ya.

Boleh vist  my FB : PERFUMERACK untuk update pasal EO. Tu pon sebenarnya dah lama tak update.bahahaha.

Alhamdulillah, ramai dah guna EO. Last week ada buyer beli Premium Starter Kit. Worth buying! Gentle baby yang stock in hand pon tinggal 1 botol je. Dekat YL dah lama out of stock. Sapa nak, sila whatsapp.

Musim cuaca tak menentu, EO yang paling hot selling adalah RC & Thieves.

Korang klik je labels dekat sebelah kanan tu ye. Takpon nanti aku buat entry baru pasal dua EO ni.

Monday Blues lagi kah?

Anggap je hari ni bukan hari Isnin macam minon ni.haha

Have a nice day!

Jangan main huuujannnn.


No comments: