Monday, January 30, 2017

Thank you Young Living!

Busy.Busy.Busy

Hari Sabtu, alhamdulillah Anor dah selamat bertunang.
1 hari menyebokkan diri dekat rumah Pok Da.
Dari pagi sampai ke petang.
Kenduri kahwin insyaALLAH bulan April nanti.

Rumah memang penuh.
Along, Angah, Ateh, Abang & family masing-masing.
Kiddos je dah  18 orang.
Macam hari raya dah meriahnya.hehe

Hari ni, rumah masih meriah but towards petang, Ateh balik KL, Abang balik Johor.
Malam dah rileks sikit. So dapatlah unpack barang-barang dari YLEO.
Mostly aku dapat percumaaaaaa.
Generous sangat tau Uncle Gary ni. Macam-macam dia bagi.haha


Dalam kotak unggu ni pula, sponsor dari my dearest friend untuk one of the event akan datang. 
Bukan event aku pon but jenis aku, orang buat baik dengan aku, insyaALLAH 10 kali aku buat baik balik dengan orang.

Tapi kalau once ko buat taik, sorry lah. Campur pulak pakej dengan aku-tak-pernah-kaco hidop-ko-tapi apehal-ko bajet BAGOS sangat?
Lagilah sorry. Tak rugi aku tak berkawan dengan jenis FAKE macam tu.


Oh. Ni je ke produknya?
Ni je pon, RM540 hokeh.
Ko hado?


No comments: