Friday, January 20, 2017

TGIF!

Aku dah jumpa SEMUA cerpen Aku Sebatang Pensel Mekanikal Hijau tu.

Aku rasa tak payahlah aku share dengan korang sebab aku takut korang akan muntah hijau- non stop-
7 hari berturut-turut.

Haaa kau. Memang sampai tahap tu nanti yang korang kena hadap.

Aku tak nak bertanggungjawab.kahkahkah

Lagi best cerpen ni ada MUSIM 1 dan MUSIM 2 tau.

Dua-dua pon aku dah jumpa.

Musim 1 punya cerita, lagi lah rasa nak muntah sampai keluar anak tekak ni haaaaa.

Aku takpe baca, sebab aku ada EO nak kawal muntah aku ni.mihmihmih

Oklah esok dah weeeekend.

Macam-macam plan nak buat esok.

Last but not least,

Kita hidup ni kalau tak memberi manfaat dekat orang lain, janganlah menyusahkan hidup orang lain.

Orang lain tak pasal-pasal pulak kena tanggung akibat perbuatan tu.

Bukan kah itu dah menyusahkan hidup orang lain namanya?tsktsktsk

Oh. Betullah ALLAH wujudkan semua benda bersebab. 

Nilah kot salah-satu sebabnya.

Semoga aku mampu menjadi lebih SABAR.

Enjoy your weekend everybody!



*** You can't make the same mistake twice. The second time it's not a mistake, it's A CHOICE.
** Sorry for being mean, YOU asked for it, remember?

No comments: