Friday, February 17, 2017

FREE EO ya'll!

Finally, habis dah work task dengan sketchup ni.
Berpinar bijik mata.haha. *exaggerate punya statement*

Next is the documentation.
Bring it on! Chewahh. Semangat kemain kan.

Hati ada manyakkk happy sebab dapat manyakkk barang FREE!

Siapa je yang tak suka barang FREE khennn.

Husband yang kaki suka minum nescafe pon boleh layan AIR TEH .

Dia kata sebab dapat FREE. Tak payah susah-susah  nak buat.hahaha

Ok berbalik kepada barang FREE yang dapat ni.

Mostly mestilah dari YOUNG LIVING!

Thank you so much for your generosity Young Living!

Ni parcel pertama yang sampai.


Kupon Nandos tu  redeem point-apatah-tak ingat. RM50. Nyumssss.

Then, disusuli barisan-barisan EO!

Sila buat kira-kira ye berapa nilainya.
Member price(mp) dan retail price(rp) 

Immu Power 15ml
(MP: RM283, RP:372.73)

Dream Catcher 15ml
(MP: RM323, RP:RM425)

Harmony 15ml
(MP: RM315, RP:414.47)

Myrrh 15ml
(MP: RM292, RP:384.21)

Idaho Balsam Fir
(MP: RM283, RP:RM372.37)

Boswellia Wrinkle Cream
(MP: RM302, RP:RM397.37)

Total price yang dapat PERCUMA ni mengikut retail price ialahhhh:

RM2738.88
Kachinggggggggg!!!


Then EO dekat atas ni di redeem di Singapuraaaa. Total value almost 1k!


Next, atas kesetiaan yang tidak berbelah bahagi dengan Young Living, Young Living bagi hadiah diffuser. Dalam ranking diffuser, yang ni kira paling high end.

Price?

Member price - RM920
Retail price - RM1210.95

Ha...tutup mulut tu please!
Masuk lalat nanti!
Total Young Living bagi FREE ni ada dekat 5k!
Siapa nak bagi banyak gini???



Lastly dapat gift voucher RM200. 
Eh yang ni bukan Young Living. Ni pon tak ingar redeem apa.bahaha


Tulis benda-benda free dekat blog bukan nak riak ke apa okeh. 
Ni sekadar ingatan untuk diri sendiri bahawa rezeki ALLAH tu tak pernah salah alamat.
Lagi banyak kita memberi, lagi banyak ALLAH bagi nanti.

Okehs.
Husband dah nak sampai.
Have a nice weekend everybodyyyyyyyyyyy! 

No comments: