Tuesday, March 14, 2017

Happy 143 day!

Tarikh ni sangat istimewa especially untuk budak-budak STF.

For us yang belajar dekat sekolah berasrama penuh ni, siapa jelah yang ada untuk kami berkongsi kaseh sayang selain rakan taulan dan cikgu2 sekolah.

So we celebrate 143 day! Ni sempena 14 Mac setiap tahun.



Biasa akan ada dedication from junior-senior or senior-junior. Ala-ala adik & kakak angkat lah. Eh, tak ada yang melebihi tatasusila norma manusia (if you know what I mean).

Kalau 14 Mac tu jatuh hari Sabtu, biasa akan tengok movie ramai-ramai dekat main hall. Meriah!

Rindunyaaaa zaman sekolah.

143 ni apa makna dia?

Ikut suka hati lah nak interpret apa.

Biasa 1 untuk I, 3 untuk YOU.
4 tu boleh lah love, miss, like..etc etc etc.

So for readers, (macamlah ada khennnnn),

Happy 143 day!

eh utk ko sorang, mohon interpret 4 tu as HATE ye.

Bye!

No comments: