Thursday, March 16, 2017

SPM Results!

A BIG congratulations buat anak buah nombor 4 (dari 15 org anak buah yang ada) untuk keputusan SPM yang cemerlang, gemilang, terbilang!


Aidi masa Form 1, dia dapat masuk SDAR. Tapi Aidi ada eczema yang teruk. Mmg tak boleh nak adapt dengan kehidupan berasrama penuh. Lastly, angah bawak keluar & sekolahkan dekat rumah.

Alhamdulillah. Memang tak silap lah tindakan angah. He performed very well masa PMR and now masa SPM.

Kalahhh dengan result SPM aku dulu. bahahahaha.

Along dia yang masuk KYS dulu pon kalah dengan result adik dia.kihkihkih

Anywayyyyyyyyyyy, untuk addik-adik yang mana result SPM kurang memberangsangkan (macam akak ni.ngeee), dont worry and paling penting- DONT GIVE UP!

There are different route to the same destination.
Chin up and keep on moving!

No comments: