Wednesday, April 5, 2017

Ceeelebration on, come on!


*tu lagu TROLLS.

Semalam, Boss buat party makan-makan sempena my 10th work-anniversary. Didn't see it coming sebab ingatkan saja-saja or sebab budak intern habis praktikal. Kekadang kalau tak ada apa-apa pon, Boss selalu je belanja kitaorang. Tapi semalam rupanya nak celebrate staff dia yang dah 10 tahun kerja dkt DANAU ni haaa. Terharu iols.mihmihmih

So ke Billionaires Concept Cuisine kita!

A day earlier, Azie dah amik menu. Dah lama nak makan steak maka orderlah ribeye steak. Lain-lain menu - spaghetti, chicken cordon bleu dan memacam lagi lah.

Overall, mmm boleh improve lagi lah the taste of the food.

Makan-borak-makan-borak.

Settle semua, kembali semula ke opis.

Again, thank you Boss for the treat and thank you to Puan too for choosing me to be part of DANAU'S family.

Told you, my boss is awesome!


No comments: