Thursday, May 4, 2017

Cuti panjang buat apa?

Buat kenduri kawennnnnn.hehe

Alhamdulillah majlis pernikahan & persandingan Anor berjalan lancar.

Anor ni anak kepada sepupu. Kira anak sedara lah kan?

Anor ni muda setahun dari aku. Alhamdulillah, akhirnya bertemu jodoh dengan kakashi (ingat naruto?) hati.

MakNa & PakSu doakan semoga perkahwinan korang BAHAGIA hingga ke SYURGA.

Tetiba terkenang foods yang lazat sepanjang 3 hari 2 malam tu.Nyummmms.

Ada Soto & bergedel. Amiklah banyak mana bergedel ko nak amik. Sebab buat sendiri. Banyakkk hoiii.

Hari Sabtu pulak, hari langsung - masakan dari katering sodap. Then ada side dish - kuih denderam & lempeng. Ni masak panas-panas. Sedap hoi!

Malam tu pulak, ada acara sampingan. Sambut birthday ada, sambut anniversary ada. Ha malam tu makan kambing golek sampai tergolek-golek. Sedapnyaaaa kambing golekkk itewww.

Tah berapa banyak kalorilah aku makan Sabtu & Ahad tu. Lantakkan. haha

Hari Ahad pagi ada acara cari duit tersembunyi dalam bilik pengantin.

Aku cakap dekat Nuha, nak beli toys, kena carik banyak-banyak duit tu dalam bilik pengantin.

Terusss semangat membara.haha

Dapatlah RM39.

"Let's go and buy toys, mama". Amboi. Tak menyabo ye.

Rekod paling banyak dapat carik hari tu RM70 kot. Suka bebudak.

Tgh hari tu sepatut pergi menghantar pengantin tapi tak dapat nak ikut sebab officemate pon kawen.

Tahniah Afiq!

Hari Isnin, ajak husband cat bilik sebab dinding bilik dah dipenuhi dengan cotengan Ar Rayyan yang genius. Gigih laki bini cat sampai ke malam. Kalau nak suruh cat 4 bilik yang lain lagi memang kiteorang surrender awal-awal.haha.

Tu jelah kot cerita hujung minggu yang lalu.

Malas nak letak gambo.

Kang ada orang gila p save gambo-gambo tu.

Then buat cantum-cantum muka. Eh.

Psiko sangat.

Ok. Till then!

No comments: