Friday, May 12, 2017

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Refer pada last entry (Wordless Wednesday), Rabu haritu kiteorang tengok movie Guardians of the Galaxy Vol. 2

This time layan dekat MBO Elements. Ingatkan dekat Hatten tu rupanya kat building lain.
Naseb baek perasan (dan tak sesat!hehe)

Kalau movie baru, aku suka tengok yang sound system dia ATMOS. Baru best nak layan. Oh, couple seat jangan dilupakan.mihmihmih

Pagi Rabu, lepas setteled ke pasar & buat apa yang patut, barulah gerak ke MBO Element ni.

Tu pon dah pukul 11 baru gerak. Show pukul 1ptg. Kekonon dapatlah jalan-jalan dulu. Nan hado.
Pukul 11.45 baru sampai. Dah lah jauh dengan MP dengan Dataran Pahlawan tu. Maka kiteorang lepak-lepak jelah dkt situ sambil tengok trailer movie-movie lain (The Mummy tu macam best. Ke sebab ada Tom Cruise?Eh)

Eh melalut pulak entry ni.

Overall movie ni adalah best. Nombor 1 keluar tahun 2014 kot. Aku try tengok hari selasa malam tapi  macam tak best. Best lagi yan nombor 2 ni. haha

Watak-watak biasa - Quill, Gamora, Rocket, Drax, Groot.

Watak tambahan - Ego & Mantis

Kalau selalu tengok Disney XD, memang ada kartun ni. Nuha dengan abah dia lah yang selalu layan. Guardians of the galaxy, spiderman, slugterra. Tau sangat dah Nuha ni ikut sape.hehe

So korang, pergilah tengok. Best!

Akak bagi 4.5 bintang!

Selamat behujung minggu!


Drax :My daughter was just like you
Mantis :Disgusting?




No comments: