Friday, June 2, 2017

Pengaruh Rakan Sebaya

Selain lazada, sekarang dah terjebak dengan shopee pulakkk. Iza lah ni yang introducekan shopee.

Weekend haritu, gigih download shopee apps sebab nak tgk apa  yang best sangat.

Teringat pulak Nuha bagitau haritu "Mama, bila nak beli hadiah hari guru?"

Hemohemohemo.

Aku cuma jawab - "Nanti kita beli okeh!"

Tapi sebenarnyaaaaa

Mama bukan tak nak beli nak, tapi haritu awak tak datang sekolah 1 minggu sebab ikut MakWan.
So mama postpone lah nak bagi hadiah hari guru awak tu.

Panjang jawapan dalam hati.

Ni kalau tak bagi juga hadiah untuk cikgu dia, mau sampai darjah enam esok dia ungkit.haha

Then teringat kalau nak raya, boss akan bagi set tupperware yang ada cake.

Tupperware cantik, kek mmg kompem sedap maka TING! Lampu mentol pon menyala.

Mohlah kita hadiakahkan set ni dekat cikgu-cikgu tadika awak Nuha.

Cikgu awak tak ramai bolehlah bagi yang special sikit.hehe

Fast delivery betul! 2 hari order je dah sampai!


Nuha pon suka tengok set ni. Pink kan. Budak pompuan mana tak suka pink. Cuba cakap?

Terus dia cakap "Esok Nuha sekolah tak? Dah lama Nuha tak pergi sekolah nanti cikgu marah".

Barulahhh nak ingat sekolah kannnnnnnnn.

Tunggu nak dekat raya nantilah baru kita bagi hadiah ye.

2 in 1 - Hadiah Guru & Hadiah Hari Raya.

Nexttttttt,

CETAPHIL!



Ceptaphil ni kalau dekat farmasi luar, mahal. Shopee jugak yang jual murah-murah.

Sipalah yang buat shopee nieeeee??? Haih.

Tapi jaga-jaga okeh.

Shopee ni memang boleh buat jadi addicted.

Kalau balance dalam akaun bank korang menyusut, jangan salahkan aku!

Happy shopping!

No comments: