Monday, September 25, 2017

Ada apa dengan Digize?


Minggu lepas, hero kecik- Ar Rayyan kena diarrhea sampai dua hari. 
Asal makan, zaasss. 
Minum susu, tak lama lepas stu pon, zaaaas. 
Ada sekali tu ingat dia dah lena tido, tetiba bangun teruss zassss. 
Tak sempat ke toilet. 
Pukul 3 pagi masa tu. 
Abah bertukar menjadi cinderella membersihkan lantai while mama bersihkan Rayyan.
Lebiu B!(Eh.Sempat!haha)

First day kena lagi dah mula sapukan Digize  & Thieves.
Diffuse Thieves juga. (Thieves - supaya tak berjangkit dekat si kakak atau si adik)

Mak dengan abah kakak dah bising suruh bawa ke hospital. Tapi kakak trust my instinct. 
Ar Rayyan will be ok!
Air putih memang minum dan masih lagi boleh main berebut mainan dengan adik ( Tak de melepek sepanjang hari)

So setengah jam or satu jam sekali, kakak sapukan EO ni.

Alhamdulillah. 
Hari kedua tu, makin lama makin kurang dah pengeluaran dari badan. 
Masuk hari ketiga, selera makan makin bertambah.

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.

Ada 1 hari tu, mak kakak terlebih makan keledek masa minum petang- perut rasa tak sedap.
Mujurrrr ada DIGIZE. 
By maghrib dah legaaa. 

Again, semuanya dengan izin ALLAH jua. 
Mommies kena trust your instinct. 
Kalau tengok condition anak masih tak berubah lepas ikhtiar guna EO, sila berjumpa doktor.
Be alert ok mommies?



Atiqah Adnan ni loyal customer kakak.
Haritu dia whatsapp kakak bagitau anak dia ceriberi, tu yang kakak suggestkan DIGIZE.
Mudah-mudahan serasi.

Sekian perkongsian DIGIZE kakak untuk semua.
Terima kasih untuk yang baca sampai habis.

Nak tahu lebih lanjut, boleh PM or whatsapp kakak.

http://anoihalim.wassap.my/
http://anoihalim.wassap.my/
http://anoihalim.wassap.my/

No comments: